Foy de La Neuville: Relation curieuse et nouvelle de Moscovie

Foy de la Neuville | Adrien Baillet: Relation curieuse, et nouvelle de Moscovie: Contenant, L’état present de cet empire. Les expeditions des Moscovites en Crimée, en 1689. Les causes des dernieres revolutions. Leurs moeurs, & leur religion. Le recit d’un voyage de Spatarus, par terre à la Chine (La Haye: Chez Pierre Aubouyn, libraire de messeigneurs les enfans de France. Et Charles Clouzier, quay des Augustins à la Croix d’Or. Avec privilege dv rot[!], 1698)

  • Digitized:
    > Bayerische Staatsbibliothek (URN: urn:nbn:de:bvb:12-bsb10782953-7)
    > Google Books (Original from Bayerische Staatsbibliothek, digitized 19 July 2011)
  • Note: wrongly attributed to Adrien Baillet

Foy de la Neuville | Adrien Baillet: Relation curieuse, et nouvelle de Moscovie: Contenant, L’état present de cet empire. Les expeditions des Moscovites en Crimée, en 1689. Les causes des dernieres revolutions. Leurs moeurs, & leur religion. Le recit d’un voyage de Spatarus, par terre à la Chine (La Haye: Chez Meyndert Uytwerf Marchand Libraire près de la Cour M. DC. XCIX [1699])

[N. Nieuwstad | Adrien Baillet]: Reis-Beschryvinge Van Polen Na Muscovien : Behelfende de Oorlogen van den Muscoviters in de Krim; de schrikkelijke beroerten en Staats-veranderingen in Muscovien; ‚t leven en bedrijf van de Princesse Sophia, suster van den tegenwoordige Czaar Pieter Alexeowitz; mitgaders eenige aanmerkingen over de Reise van Spatarus van Ruschland door Siberien, na China … ; Met byvoeginge van een Brief door een voornaam Duitsch Herr, geschreeven uit Muscouw, De Belegeringen van Asoph en Kasikermeen … bevattende … / Door De Herr N. Nieuwstad (Tyel : Leeuwen, 1699)

Dieser Beitrag wurde unter BSB, digital, Google Books, WDB abgelegt und mit , , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.