Foy de La Neuville: Relation curieuse et nouvelle de Moscovie

Foy de la Neuville | Adrien Baillet: Relation curieuse, et nouvelle de Moscovie: Contenant, L’état present de cet empire. Les expeditions des Moscovites en Crimée, en 1689. Les causes des dernieres revolutions. Leurs moeurs, & leur religion. Le recit d’un voyage de Spatarus, par terre à la Chine (La Haye: Chez Pierre Aubouyn, libraire de messeigneurs les enfans de France. Et Charles Clouzier, quay des Augustins à la Croix d’Or. Avec privilege dv rot[!], 1698)

  • Digitized:
    > Bayerische Staatsbibliothek (URN: urn:nbn:de:bvb:12-bsb10782953-7)
    > Google Books (Original from Bayerische Staatsbibliothek, digitized 19 July 2011)
  • Note: wrongly attributed to Adrien Baillet

Foy de la Neuville | Adrien Baillet: Relation curieuse, et nouvelle de Moscovie: Contenant, L’état present de cet empire. Les expeditions des Moscovites en Crimée, en 1689. Les causes des dernieres revolutions. Leurs moeurs, & leur religion. Le recit d’un voyage de Spatarus, par terre à la Chine (La Haye: Chez Meyndert Uytwerf Marchand Libraire près de la Cour M. DC. XCIX [1699])

[N. Nieuwstad | Adrien Baillet]: Reis-Beschryvinge Van Polen Na Muscovien : Behelfende de Oorlogen van den Muscoviters in de Krim; de schrikkelijke beroerten en Staats-veranderingen in Muscovien; ‚t leven en bedrijf van de Princesse Sophia, suster van den tegenwoordige Czaar Pieter Alexeowitz; mitgaders eenige aanmerkingen over de Reise van Spatarus van Ruschland door Siberien, na China … ; Met byvoeginge van een Brief door een voornaam Duitsch Herr, geschreeven uit Muscouw, De Belegeringen van Asoph en Kasikermeen … bevattende … / Door De Herr N. Nieuwstad (Tyel : Leeuwen, 1699)

Comments are closed. If you notice mistakes or want to add a resource, please contact us.

Categories

Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.