Uvarov [et al.]: Ideen zu einer asiatischen Akademie

Sergej Semenovič Uvarov: Projet d’une académie asiatique (St. Pétersbourg: Pluchart 1810)

• Bibliographic reference: Hartmut Walravens (ed.): Julius Klaproth (1783-1835). Briefwechsel mit Gelehrten, größtenteils aus dem Akademiearchiv in St. Petsburg. (= Orientalistik Bibliographien und Dokumentationen; vol. 18; Wiesbaden: Harrassowitz 2002) p. 193.

Ouvaroff, Sergei, „Projet d’une Académie Asiatique,“ in Études de philologie et de critique. (Paris: Didot Frères, 1843), 1-48.

• Digitized:
    > Internet Archive (Book contributor & digitizing sponsor: University of British Columbia Library)
    > HATHI Trust (Book contributor: University of California)

Ouvaroff, Sergei, „Projet d’une Académie Asiatique,“ in Études de philologie et de critique. 2nd ed. (Paris: Didot Frères, 1845), 1-48.

German translation:
Sergej Semenovič Uvarov/Heinrich Julius Klaproth et al./Friedrich Leopold von Hauenschild (transl.): Ideen zu einer asiatischen Akademie (St. Peterburg: A. Plucart & Comp. 1811)

• Digitized: Google Books (Original von National Library of the Czech Republic, digitized 3 July 2014)
  • Bibliographic references: Löwendahl 1514; Hartmut Walravens (ed.): Julius Klaproth (1783-1835). Briefwechsel mit Gelehrten, größtenteils aus dem Akademiearchiv in St. Petsburg. (= Orientalistik Bibliographien und Dokumentationen; vol. 18; Wiesbaden: Harrassowitz 2002) p. 193.

Comments are closed. If you notice mistakes or want to add a resource, please contact us.

Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.