Bibliotheca Sinica 2.0
Bibliotheca Sinica 2.0
Zum Inhalt springen
  • Startseite
  • About
  • Bibliography
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z
    • _N.N.
  • How to …
  • References
  • Libraries | Digital Collections
  • Impressum | Disclaimer
  • Datenschutzerklärung
← Herrmann/Sprengel: Gemählde von Ostindien in geographischer, naturhistorischer, religiöser, sittlicher, artistischer, merkantilischer und politischer Hinsicht
Murray: The Black Book of Paisley and other manuscripts of the Scotichronicon, with a note upon John de Burdeus or John de Burgundia, otherwise Sir John de Mandeville, and the pestilence. →

Ports of the World: Canton

Publiziert am 2012/11/13 von GL

U.S. Navy. Ports of the World: Canton, China (Ditty Box Guide Book Series), (N. p. [Washington D.C.]: Bureau of Navigation, Navy Department, [1920]

  • Digitized: Internet Archive (digitizing sponsor: MSN; book contributor: University of California Libraries)
  • No copy listed in Wiener China-Bibliographie
Dieser Beitrag wurde unter archive.org, digital abgelegt und mit description, Guangzhou, guide book, illustration verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.
← Herrmann/Sprengel: Gemählde von Ostindien in geographischer, naturhistorischer, religiöser, sittlicher, artistischer, merkantilischer und politischer Hinsicht
Murray: The Black Book of Paisley and other manuscripts of the Scotichronicon, with a note upon John de Burdeus or John de Burgundia, otherwise Sir John de Mandeville, and the pestilence. →
  • Archives

  • Meta

    • Anmelden
    • Feed der Einträge
    • Kommentar-Feed
    • WordPress.org
  • Archives

  • Meta

    • Anmelden
    • Feed der Einträge
    • Kommentar-Feed
    • WordPress.org
Bibliotheca Sinica 2.0 Datenschutzerklärung
Proudly powered by WordPress.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

ACCEPT MORE INFO